Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govoriti da je najskuplji ili nije je zaista glupo. Ne moze se porediti cijena stadiona od prije 30 godina i danas? Da bi se to radilo, mora se racunati cijena sa INFLACIJOM. Primjer: 1 par virsli je u New Yorku 1915. godine iznosio oko 0.02 dolara Danas par virsli u New Yorku kosta 3-5 dolara, dakle 150 puta vise.
U mene jedna virsla i sad dzaba za dobre koke
@kapetan Rast cijena se ZOVE INFLACIJA. Rast cijena u jednoj zemlji ne znaci rast BDP-a, jer pad pad izvoza moze prouzrokovati pad BDP-a iako su cijene porasle. Kontas - ne kontas?
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Svako naredno pa naredno pa naredno ce biti skuplje i skuplje.
Bolje da su pare uložili u nešto korisno, fudbal je već posto dosadan sa silnim milionima koje se u njeg ubacuju.
"Moskvi, St. Petersburgu, Kalinjingradu, Nižnjem Novgorodu, Kazanju, Samari, Saransku, Volgogradu, Rostovu na Donu, Sočiju i Jekaterinburgu."
Sasvim normalno kolike su cijene danas.
civilizovane zemlje trebaju bojkotovati SP u Rusiji
Yebote zivot sta je puljki na ovome dzaHkuziju..
Danas Olimpijske igre i SP u fudbalu mogu organizirati samo najjače ekonomije svijeta.
zar je olimpijada bila 2014 novinari nasi? gdje, u TREBINJU???
U sochiju, kad se vec pravis pametan
Da im ga hoće fifa otkazati
A zasto
Ne čita se Putin nego Pucin.
Hocemo li Lakija poslati kod dodika na svadbu da malo pročisti?
da ga prenese