Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Moj Hare! Pitaj boga dali je to tako kako kazes. Jedna od mnogih mogucnosti, ali sigurno za razmisliti... Opet, narod je zeljan slavlja i radosti. Daj da mu pruzimo to barem kroz fudbal. Nacin na koji dolazimo do uspjeha u ovom trenutku i nije bitan.
@Medunjanin H... Ne kaki matere ti,SIGURAN SAM DA TI FUDBALA NE IGRAŠ NI NA TERMINU.Možda nosiš naočale i filozofiraš okolo o fudbalu Ebo te četnik Branimir Tulić.
Odlicno receno slazem se stobom.
Ovo je lazni Medunjanin!
Bravo Hari Majstore ,tako i vs Porugala!!!!!!
Dje si sad Gerard, dje ti je Avdo, viditeli vi ovo?? hahahahahaha :))))
ja ne znam sta inace rade ovi sto trebaju da gledaju kok gdje kako igra ,pa da ga zovnu u repku????????????
hahahha smrdčad i ostala mraka hoće da puknu od zavisti. BOSNE JE BILO I BIĆE A VI NEPRIJATELJI CRKNI TE
Bravo imenjače samo tako nastavi ;)) Pozdrav svima i portalu Sarajevo x, najbolji portal i BiH
utakmica je prilično sumnjiva, ali je gol medunjanina strasan!
cuj komentatora medundžanin....hahahahaha
Mi Bosanci i Hercegovci smo svjetska gamad! Ovo djubre vidi da nema sanse u NL pa konta da pokusa u BiH. Je*e se njega za BiH! Ovi sto ga sada hvala, prvi ce biti i oni koji ce na njega pljuvati kad se vise ne bude odazivao repki cim upadnemo u najmanju krizu. Isto tako i sa Cirom. Sad vam odgovara, poslije ce biti nacionalista i ust*sa... i ne poricem da nije! Eeee narode, pljuj na sebe i dalje. Vazno je da mi trenutno imamo uspjeha pa makar i sa dusmanima na celu.
Ovakve golove postižu samo velikani.!Dječak je rođen za fudbalera,pa pogledajte mu samo građu tjela i visinu. Ima sve predispozicije da postane veliki fudbaler. Da dođe još našem Ćiri na završnu obradu i evo punog pogodka našoj repki i nama navijačima za narednih desetak godina..!!!
da vaki jos dode petorica ni oni nam nece pomoci kad nas portugal razvali
Pogrijesio si. Poenta je da se sa jednim guzom, kad se hoce, moze i na dvije stolice.