Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Hare i ti ga meco gdje nisi Trebo
Prvo svaki musliman moze oženiti ehlikitabijku znaci katolkinja, pravoslave vjere zenu ili Jevrejku i tu nema ništa sporno.Sada najbolje što je rekao ništa se ne dobiva od IG i Free Palestina.Dozvati pameti zapad nećete nikada. I sta kažete Putko ratuje u Ukrajini i mi smo kao protiv njega a na strani Zelenskog Jevreja koji podržava od samog početka UBIJANJE PALESTINACA mater Vam Bošnjacku glupo retardiran.
Danas problem vlada što nas u Bosni po imenu nazivaju muslimanima, katolicima i pravoslavcima. Znajte da nikad, ali nikad ovo nece biti ni muslimnaska, ni katolicka, ni pravoslavna zemlja. To što ste vi neobrazovani i sto ne znate odvojit vjeru od identiteta, vjerujte mi, samo pokazuje vas primitivizam i zatucanost
A ime djeca dobiju ako su zenska po nekoj tatinoj prvoj ljubavi ako su muska po maminom ocu
Previse opcenito govoris… srbi i hrvati godinama nas zovu muslimani pa zato vidis i s nase strane da odgovaraju jer im je dosta… to je ta zatucanost kad guras sve u isti kos a hoces da pametujes
Trebao bi da mrzis Izrael zato sto njihov rezim cini etnicko ciscenje a ne jer su Muslimane, levatu jedan. A ne cudi me, tipicni onaj Bosnjo kad se uvlaci Zapadu. Haris Medunjanin, je prije svega odabrao igrati za Holandiju umjesto nas. Pa kad nije nista ispalo od toga, dosao nama. Izdajnik u dusi, kako za Repku tako i za Vjeru.
Nivoi tvoje gluposti su vidljivi. Odakle poceti? Prvo nisi naucio iz vlastitog, ratnog iskustva. Sve si fino ispricao sta se desilo ali opet,glupane,pravis iste greske. Drugo,ozenio si jevrejku,zarobila ti je dijete u ratnom vihoru a dala ime Benjamin. Sta ti nije jasno?i Gaza ti kriva.
Jest musliman kao I Biden , Netanjahu I Zelenski. Njegovo sto naziva Bogom je Euro I Dollar.
Covek rekao da ne mrzi i to vama, uglavnom, predstavlja neki problem. Boze sacuvaj.......
Ovog c8vjeka bivsa drzi za muda. On nije slobodan covjek,on je rob. Mora da radi sta mu se kaze,i tako da prica. Nije uracunljiv. Niko ne trazi da mrzi vec da osudi genocid.
Ha rise nejedigovna.
Trebao bi se ti pravdati što ne mrziš…kakva glupost.
Harise nejediovna.
Medunjanin promjenio prezima u Mindžić.
Bravo Hare 👏👏
ldiot klasični
Ne kaki Harise Bgt! Ko ti je to tako rekao!? Cuj moras da mrzis!! Moras da budes covjek! Da bi shvatio!
Medi kad se sjetim tvojih golčina,sav se naježim. DOBAR MOMAK!!!
e moj Harise... muslimanima je vjerom zabranjeno JEDINO biti sa jevrejima.
koji ljudi
Jedi govedinu Medunjanin. Ovaj pakas je prije nekoliko godina cmizdrio kao i ja sam preživio rat i genocid u Bosni. Njegovi pobjegli iz Sarajeva čim se zapucalo. Sad opet nešto on cmizdri, pametuje.