Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
portugovac: opalio ti kinez mater na španskom trgu, a starog i tebe zajedno natakario pederčina ronaldo u pakšu taj smrdljivi, a ja ti sestri napravim mnogo malih zmajića!!!
KAO STO STE VI ZA TURSKU; TAK I MI ZA PORTUGAL !!!!!!!!!! PORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPOR
Umrite u vlastitom otrovu od muke sitne zvijeri, Bosna ide naprijed. Teška vam bila zemlja bosanska kad krepate.Naprijed do JAR!
Povedi i svog brata tovara pa zajedno njačite, a onda put pod noge i nazad u vukojebinu odakle si se spustio u Mostar
Majmune jedan, ne mijesaj katolike u ta svoja sranja, hrvati, katolici ce navijat svim srcem za svoju Bosnu i ciru .-))) A ti ne seri ko foka s proljevom, nego se poklopi ušima i šuti!
Sta igra ovaj momak u maticnom klubu, napad, sredinu... Svaka nova vjest postavi ga na neko drugo mjesto u ekipi...
pametno, pametno, pametno ciro vidi utakmicu celzi barselona kako je to radio Guus Hiddink prosle godine i nemoj da momci \"izgore\" u prvih pola sata
dodji matere ti da navijas za portugal na trg da te odrobijam bez predomisljanja
hajte u pic.ku materinu
VAŽNO OBAVJEŠTENJE:I izgleda ćemo napokon dobiti IP adresu od Pipa. Uz mnogo truda ali se isplatilo...Lociran si Pipo !!! Joooj ima da te silujemo LIVE... vidimo se majmune uskoro...
JURIIIŠŠŠŠŠ ZMAJEVI Vidimo se sutra u Lisabonu IGRAJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
Allaha mi pojest cu punu kofu govana na carsiji ak izgubimo od portugala BIH4EVER
IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBJEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Hvala ti na ovim rijecima! Tako kratko, a tako puno si rekao. Hvala Vam na podrsci, i da znas da i vecina nas Bosanaca navija za Hrvatsku u svim sportovimam naravno osim nekih nasih ser.onja, ali kukolja svugdje ima zar ne?! Volio bih da znam ako ikad dodjes u Sarajevu da te odvedem na veceru. Topli pozdrav iz Sarajeva!
@portuGOVAC - haj dodji na spanski pa da te uhavtimo o zatvorimo u REZERVAT (skutoriju), a ionako hrvatska navija za nas u portugalu, a ti nisi hrvat ma koliko god zelio biti:)