Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta... ni mnogo jace reprezentacije poput BiH nisu se kvalifikovale
Apokalipsa je Bila na Kipru. ..nakon 0:2 izgubiti 3:2
ko to tamo peva?
Nigdje veze. Ni veliki Edin Džeko nije nikada igrao na evropskom prvenstvu, pa niste pisali apokalipse, katastrofe i ostale očajne metaforice!
Šta ti je država, jednom u 65 godina takav naslov. Kod nas svaki dan u novinama i opet se nadamo da moze gore. Kukavice zabarske nikako da ocvrsnu kao mi i budu prave muskarcine kojima je neuspjeh sastavni dio zivota.
Uvijek mozete prodavati pizze i spagete na SP a nogomet ste ionako unistavali godinama kmeeeee
Promjene u savezu treba da se dese pa onda tek promjene na terenu. Oni koji su doveli trenera su odgovorni za njegov rezultat u dobroj mjeri. Ako nema promjena u savezu dovesce istog trenera. Kod nas savez samo ulaze u plate a jedno 20 posto na klubove i terene.
E sad vidite kako je nama stalno
Italija je propala ko muda kroz gace,prvo italijanski timovi inter,milan ,jedino juve se drži ,a sad je je propala i reprezentacija.normala marfijev u akon,kad kola krenu nizbrdo,ode sve u pichka materinu
NAPRJED SVERIGE !! SUDIJA TREBA BITI ODMAH. POZVAN. NA ODGOVORNOST. RADI PRISTANISTI PREMA ITALIHANIMA, SVJESNO NIJE SVIRAO DVA PENALA. SAD ZAISTA TRBA UVESTI VIDEO NADZOR NA UTAKMICAMA JEE SUDUJE SU POSTALE KORUMPIRANE KAO I POLITICARI U EU.
Sto bi reko Karadzic: Ovo moze da odvede Italiju u gradjanski rat a italijanski narod u nestanak !
@ildakarisik A đe ti nađe Karadžića u ovom svemu, yebo te on a ti njega. Kakva je ovo više opsjednutost u ljudima, pa.da umjesto Bufona vide Radovana, a umjesto Pirla, Mladića?!!
Majmun našo majmuna da citira
Svi najavljuju neke promjene samo ćemo mi i u narednim kvalifikacijama čekati da Lulić proigra na lijevom krilu baš u narednoj utakmici. Da se ne oprosti onaj Ibišević, i njegovim golovima bi se i dalje nadali.
Italija je redovno ispadala od Svedske, tako da ovo nije neko iznenadjenje. Da se desilo na svjetskom ili evropskom, Italijani bi dozivjeli ovo kao puno manju tragediju. Nisu imali srece da su potrefili grupa sa Spanijom i u barazu sto su izvukli Svedjane.