Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha Kada ide?Otice i kada Bosna u EU ode.Momak nije los ali je daleko od lige 5.I u klubu gdje brani nekada je na klupi.Liga malo jača nego BiH liga.Ovaj novinar je jutros dobio 100 km na kafu da ovo napise.Klix blamirati se
Sad vise ne pali ni argument da ne brani u nekom klubu iz liga petice.
Laf je pravi
Samo šteta što su ga primjetili "kasno". Ima godina, ali je goldzija boli glava. Može još 3 sezone izvući pravo. Steta što se rodio u vrijeme Begovića.
Nije lose
Au kakva bi to bila dobra prica! Sa sljake grbavice, preko turske, azarbejdzana do velikana koji se ponovo uzdize...
Ako je Parma velikan, sta su onda Roma, Napoli, Lazio, a koji se ne mogu tako nazvati. Jer zna se da su velikani: Juve, Inter I Milan.
Parma je pelikan hehe. Ali super je što će zaigrati u Seriji A i siguran sam da će pojačati Parmu jer Šehić je fantastičan golman. Bez njega Qarabag ne bi izvukao remi sa Atleticom
Šeha sretno..pokaži i dokaži da si majstor svog zanata
Ide Parma sa Šehom u Europa ligu 100 %
dugo se i zdržao u qarabagu, parma bi mu bila odlična opcija.
i mislim da sad Željo ako je matični klub dobija postotak od transfera isto jel tako
Neće on ni u PArmi ostati dugo, u formi je, tražit će ga jači klubovi garant.