Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ni xavija ni inieste,sto znaci nema ni messija...logicno...
pa narvno da ih nemožete pobjediti zato što imate tako visoko mišljenje o sebi papci jedni!
Jos od vremena Maradone, Argentina nema klasicnog graditelja igre i zato nisu ni osvojili nista. Imaju zlato sa olimpijade i to zahvaljujuci Riquelme-u i nikom drugom. Messi nije niti ce ikad bit playmaker iako ga evo vec dva zadnja selektora uporno guraju na tu poziciju. Argentina ima kvalitetu u napadu ali nemaju kreativan vezni red i onda su napadaci ostavljeni da sami probaju nesto napravit.
Ovi što pljuju po Messiju nisu mrzitelji nego potpuni neuki idioti.
CRO otvori katkad atlas, ili pasos. I ne dosadjuj vise.
joj naslova u novinama i gluposti u p.m. Messijevoj Argentini... pa da možda Messi sam ne igra u ekipi, da on možda nije selektor... Argentina je prejaka, ali nema više igrača tipa Verona, Aimara ili možda Riquelmea... to su pravi organizatori, ono što fali ovoj ekipi, ono što već, kad svi ovi mrzitelji Barce potenciraju, fali Messiju... kad nema Xavija i Inieste.. da su ti igrači ili jedan od njih tu, bilo bi mnogo bolje.. gledao sam tekmu protiv Bolivije i na sredini terena igraju cambiaso, mascheranho i onaj kloc benega... wtf??? kostolomci... sve sami.. nigdje nekog tehničara, pravog veznjaka da to sve uveže... a Messi se čisto informativno čak vraćao na mjesto zadnjeg veznog i igrao tu... jer jednostavno trojica navedenih nisu mogli kako treba da iznesu loptu.. smiješno... i onda mrzitelji Barce počnu po Messiju... pa ako ćemo realno kad već na to potencirate, šta je Ronaldo uradio u Portugalu bolje od Messija u Argentini, ali iskreno...PEACE i SELAM
prije utakmice novinari u argentini pisu kako argentina ima sjajne igrace sve do jednog, nakon poraza samo je messi krivac, isto k\'o i u bosni.
ne moze protiv svakoga igrati 1 vs 11 kao protiv Reala
a gdje je to tvoj real i cr?
Neymar će ih pojest sve !
Izjesce ih Falcao !
mojne sisat racku, vidiš da ti diško
@ diego- pazeći na frizure igrači torpeda završiše ispred želje na tabeli. zamisli šta bi bilo da su ozbiljno igrali?
Toliko o \"velikom\" Messiju!!!!!! aaaa misevi ? gdje ste sad??? hahaahahahahahahahah haahahahahhahah