Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice i tamo 0-1 za Bajern...
Sportski rezultati za mob http://www.sofascore.com/share/5700497f84f6e005c7517cf8
Skromno Bayercicu
Ista greška gvardiole kao i protiv juveta u minhenu je da ribery igra od početka, kosta ide desno koja mu je slabija strana a koman na klupi. Slabo večeras Bayern, vidal i tijago najbolji.
mia san mia
Nema laganog protivnika,osim Wolfsburga. Sve utakmice neizvjesne.
Čak i tu se može okliznuti. Benfika se brani ko Atletico,...
@rekla-kazala Tesko,a Benfica je cini mi se dobila Atletica u gostima ove sezone. Ovo su iscrpljujuce utakmice,cini mi se lakse bi bilo da su se Bayern i Barca medjusobno sastali pa ko koga. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako je Bayern krenuo konto sam da ce bit bar 7 komada do kraja
a ja imam 2-4 gola i kontam pa daj jebote jel moguce u 2min ubice ih sad bice 5+ golova molim Boga da stanu...kad ono zavrsi 1-0 pade tiket...a je*em ti sve
@HunterBL Prerano si počeo moliti... haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)