Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo utakmicu Vrbanjusa BiH!!
FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE
Posto vecina strucnjaka pise,a nisu upoznati o cemu se radi,Famos slavi 65 godina postojanja kluba,tako da se zvali reprezentaciju da se uvelica ovaj dogadjaj,a teren u Hrasnici je jedan medju boljim u BiH,koliko znamo bas iz te Hrasnice kada su isli u Brazil tu su trenirali,dodji te i uvelicaj te. Lijep sportski pozdrav.
jubilarni broj 65
Hoce mo, doci ce mo.
ima da ih repka satare sa 2:1
Bolje i ovo nego bezvezno, tamo neko lijevo prvenstvo u Rusiji.
Jel to neka engleska tv stanica ? :-D
Famos je 71 g razigravao sa Zagrebom za ulazak u prvu ligu Jugoslavije,50 000 bilo na utakmici u Zsgrebu,tad je Famos bio jak ko zemlja,iza njega stajala na jača Fabrika Motora Jugoslavije.
Famose,Famose Famose eto Želje tamo se ,Famose.
FORZA MOSFA
Jel itko zna za ovu tv kuČu? :D
Dvica na FAMOS!
Manchester city TV?
uefa ti napravi trening centar i dzaba ti sve to, hoce bosnjo u hrasnici da trenira
ovo neka zajebancija?
Pa na pecenje kod Ahme nakon tekme...Spaha zove. (ako je Ahmo jos u zivotu...)
...a na konak kod Hilmije.
Sledeca tekma protiv bubamare 🤣🤣🤣