Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko ce biti igrac Bayerna, budite sigurni u to!!!!!!
Da, definitivno nam fali još Džeke. Možda bi mogli promijeniti pozadinu? Imam osjećaj da nikome u Wolfsburgu ustvari i nije stalo da li će Edin ostati ili otići već da se samo brinu o ogromnoj svoti koju bi zaradili prilikom transfera. Zato svako malo neko daje ovakve izjave od direktora, igrača do trenera. Samo da mu dignemo cijenu. Skontaj šta sve mogu kupiti za te pare.
Dobro bi bilo da bar 5 puta dnevno napišete bilo šta o našem klotzu. Hvala
I pitarčići se nadaju Evropi štašššššš
a bas sam se pitao...kako ovo jos nema nikakvih vijesti danas o Dzeki..i evo je..niste razocarali :)
bolje rečeno bh javnost se još nada da će džeko otići negdje.pa kome nije jasno da džeku nije nitko ikada tražio niti je ponuda došla.to su samo medijske špekulacije..