Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je pocela liga prvaka prosjecni korisnik telemaha
Brate predjes na Logosoft imas Arene. Na sport klubu svakako nema vise ni Engleza od naredne sezone. Ili predjes na BHTelecom jos bolje, imaju sve zivo.
kod mene je iptv, 110km godisnje i rahat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li je realno da je ovakav Messi dobio Zlatnu loptu ispred Levandovskog.Kradja desetljeca
Naravno da je realno kad je i jedino ispravno. Messi u svemu ispred Lewandowskog osim u golovima u 2021.
Druže jesil realan, da nakon utakmice u 2022. godini pišeš da Messi nije zaslužio zlatnu za podvige koje je ostvario od 2020. do 2021. godine? Najbolji strijelac lige, najbolji playmaker evrope, osvojio copa americu, tamo bio najbolji strijelac i asistent, donio prvi veliki trofej argentini poslije 28 godina,... Sad mu jel trebaju retroaktivno uzet nagradu? Lol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čisto se nadam da je ovo bila skoro uspješna taktika za ovu utakmicu, a ako je se Real ovde nadigravao sa PSG onda se bojim da je kraj. U prvih pola sata čini mi se Real nije prešao polovinu terena.
VARDRID PENALDRID ispao i neka je.
navijam za real,ali ako budu igrali kao danas,daj boze da išta postignu....
Mbape majstor,kako je Mesijev nivo igre opao nerealno da ovako losu sezonu ima.Inace je Mesijev pad poceo od one sezone kad ih je Roma izbacila pa Liverpul I vrhunac nemoci 2:8 od Bayerna.
Cudi me kako ne vodis nekog iz serie a sa tim znanjem
Roma ih je izbacila 2018, a Messi je 2019 imao jednu od najboljih sezona u karijeri. Doslovno je sam odigrao sezonu i uzeo Zlatnu Loptu i Zlatnu kopacku. Nakon 2012 vjerovatno i najbolja njegova godina. A i sada je odlican, ne znam sta hoces ti.
Nisam bio neki ljubitelj igre Mbapea i njegovih fudbalskih kvaliteta.Ali večeras me oduševio i pokazao da je trenutno od svih fudbalera u najboljoj formi i donosi nešto novo u fudbalu 100%.
Salah i Jota igraju šta??
najzanimljivija utakmica najbolja minuta mi je bila kad sam ugasio tv
@gooUser1635237073 Jesi li se ti vratio, BolaBola?
e moj kurtoa, jednom rece da si od mesija naucio da cuvas noge sastavljene
Jedini igrac u PSG koji je iznad svih, na tiketu sam igrao da ce on dat go, Messi propo ko zeton...
ma niste realni ljudi moji, na osnovu jednog gola iznad svih? a do gola je par akcija u nista pretvorio, Messi mu je par puta namjestio na tacnu ali se nije snasao...realno da nije dao ovo na kraju mislim da bi ga veceras pljuvali i ovdje bi bili kometari tipa " Mbappe promasaj"
Real hala prava.
REAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHALLLLL 😂
Zabi Mbappe autogol u zadnjoj minuti
0 suteva u okvir gola 🤣🤣 Prava slika silnog reala !! Real je klub koji bi imao mozda 3 titule lige prvaka da nije imao sudije na svojoj strani milion puta u odlucujucim mecevima
Joj cuj mbappe pogodio za 1:0, vi s klixs niste gledali utakmicu izgleda. Napisite naslov mbappe uzeo loptu i sam rijesio utakmicu !!