Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
300 miliona Eura za pojacanja... Dok se u fudbalske lige ne uvedu NBA pravila o platama i transferima fudbal nece imati smisla
Pep Guardiola je najbolji trener svih vremena uz Alexa Fergusona, najbolji ikad. Šta Mbpappe seljak zna. Zidane je obični nafakaš.
Evo pokazao je kakav je trener, jedva 4.mjesto izborio sa onakvim timom i budzetom. Sto ovaj drugi rece, lako je s barcom i bajernom, vidimo sad kvalitet.
Da dodam na ovo što su ova dvojica prije mene rekli, Ferguson je trenirao Aberdeen i tu se proslavio. Kad ga je htjelo pola evrope zaposliti kao trenera, tek je tad otisao u united. Pepa i njega ne treba ni pod razno stavljati u isto rečenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mbpappe tamnoputa seljačino, ebo te Zidane. Za Zidanea je jedan Pep Guardiola doktor lopte i taktike jadan ne bio da ne bio. Real POJMA NEMA! Barcelona je moralni pobjednik ove sezone. Real je samo dobio lim rzv. pehar lige, ali je moralni gubitniku.
Nek barca kupi nesto za taj moral. Hahahha cuj moralni pobjednik, odavno vecu glupost nisam citao. To se negdje pise, broji, pamti, sta..?
Jebeš i Real i Barcu. Da ih sudije ne guraju puno radnje bi ispadali iz svih takmicenja.
novi Henry, dobro dosao u Real