Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od 2 🐐 Mbappe vec ima medalju svjetskog prvaka 🤪
Mesijevci i Ronaldovci na aparatima, nabrojte sta jos Mbappe nema. 🐐🐐 ce uskoro u pemziju bez titule svjetskog prvaka
Titulu svjetskog prvaka ne mozes sam donijeti. Mbape ima stece da igra u ekipi koja za to ima stvarnu sansu. Ipak, na individualnom nivou jos on pure mora pojesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba biti realan sa zaključcima jer je on ovo (uz sve svoje kvalitete) ipak napravio u Francuskoj repki. Sta bi napravio da igra u nasoj rep. ko Dzeko sa 10 lijenih kloceva?
Ronaldo 9 je bio 2 puta najbolji igrac svijeta do 21 godine...beat that.
Fantastican igrac, ako ovako nastavi srusice sve rekorde svjetskih prvenstava. Klose je malo nervozan.
Debeli Ronaldo je jedan jedini i pravi Ronaldo
Halo, nalazimo se kod Paraćina, odnos je 3 na prema 1. Idemo sporo, ali dogurati ćemo nekako do Beograda. Ne vredi vam da begate.
Ovaj mali igra , svaka mu čast 👍👍
tako se igra kad ti razrade čmar hahha
Maradona je JEDAN, onda deset ---------- pa ostali!
Messi sa 23 godine imo 3 zlatne lopte...
U kojoj godini je Mbappe osvojio Zlatnu loptu??? 😁😁😁
Odvratan igrac , pun sebe ,trebao bi ici na casove ponasanja i odgoja kod Federera,usput da povede i Piksija.
Pa s obzirom da mu je ovo drugi mundijal i da je na prvom otisao do kraja, logicno je da ce oborit sve rekorde. Ovo je glupost koju prave i kad porede Lebrona i Jordana. Igra duze i naravno da je dao zabio vise.
Ma kocemu znat kolko ima g, vjerojatno 30 znas kakvi su ovi afrikaneri dodu fol neznaju kolko g imaju, kae 20 a tamo 35, jos mali zutokljunac voda transera
Jako sebican i bahat igrac. Fula masu zicera.. Ima on jos posla da radi na sebi
Nadam se da će doć pameti i preć u Real na vrijeme jer je stvarno mašina, niko mu od ovih mladih nije ni do koljena, šteta bi bila da naslove osvaja samo sa Francuskom