Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječanstvo baš troši resurse na besmislene stvari.
Ne slazem se. Resursi su vrijeme i materijal, a novac je samo sredstvo razmjene resursa. U ovom slucaju resursi nisu potroseni. A u sustini potrositi malo struje za nogometnu utakmic da bi zavarao ljude koji jeftino daju svoj svakodnevno resurs (vrijeme) se isplati.
Vazno je da je pokazao simbol satane zato i nece SA
700 miliona? Rekao sam vec saudijci nisu normalni, momak vrijedi bar 3 4 milijarde
nisu normalan pa samo mama mu toliko vrijedi,ispod 10 milijardi nedamo ga,pisaj po sirotinji sine
Nece tamo jer nema golih guzica i ne smije dirati. Crncu je to neizdrzljivo.
Ti si jedan d3bilko obicni i propuh ti je u glavi cim tako razmisljas
Rijetko vidjeti da se neko ne leti za vecim parama. Respect za sve koji se ne daju kupiti!
Pa što bi letio za većim parama ima ugovor od 150 miliona s PSG-om osigurao se za tri života. Ovako bi samo bezveze okončao karijeru i fudbal na profesionalnom nivou u 24.
Ne vrijedi on kao igrač ni blizu te pare... Saudi se vole razmetati, jer su to pare relativno s lahke strane.Nisu se znojili za njih...
Mali je glup
Serite arapi serite , stice vas realno olosu .
Ovaj koliko bira, na kraju će se povrijediti i ići brati paprike. 🤣
Kako nece odbit 700 miliona ko da je on klošar neki što igra u Proleteru,za te pare evo him ku*ac ne isplati mu se ni ustat kamoli igrat lopte.
Mozda su trazili od njegada se suneti!
Ovdje niko nije normalan!
Saudijci koji ne znaju šta će sa parama počeli kupovati igrače da naprave sebi neku vrstu razonode kao borbe pijetlova samo na stadionu. Zašto da dopusti sebi da ga ponižava neki arapin zato što ga je sreća zadesila da ima naftu. A i to su im otkrili englezi dok su arapi gradili kuće od blata.
Bolesno je ovo sve
A niko ne vidi sta pokazuje rukom,simbol sotone,zato i nece u saudijsku arabiju
Ja koliko se sjećam voli ćundaru, a tamo se takvi eliminisu
ma ja bi ovo uzeo, pa jbt, jedna sezona odigras i ajd gas
hahahahhahahaha cuj evropa moze odahnuti ko da je od zivotnog znacaja
E sad mogu lakse zaspati, hvala ti Mbappe! Zaista si nas drzao u neizvjesnosti! Ja sinoc nisam mogao spavati, otisao na posao sa umoran i nenaspavan!