Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Namaci"...hej moja seljacino jadna.....citam vijesti koje pise nepismen plitak novinar
Gdje li se to može naći 170 mil. eura, da idemo tražiti i mi? 😊
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Zar nije Mbappe na posudbi iz Monaca dosao da bi izbjegli ffp
Ne bi ni trepno, prodobi neymara
Šta je? Arapi povukli lovu. E jeste se i folirali kupovinom Neymara. Nabili cijenu k'o da kupuju cijele timove. Sve ovo treba reducirati i dati za početak limit od 30 mil.max. To je prilika da i drugi klubovi dođu do boljih igrača i da se izbalansira kvalitet Evropskih liga i klubova. Ako hoćeš biti vlasnik kluba onda moraš imati i finansijske limite. Ovako imamo pranje novca u nedogled. Ma budalaština.
Mohikanac@ Psg platio nerealnu cijenu barci, barca nerealno dortmundu(dembele), borusija od tog novca platila 3-4 igraca manjim klubovima kojima je taj novac dobro dosao, oni placaju dalje.. i td.. i sve dodje na isto :).
izgovor ili ti ga marketinski trik, svakako su planirali udati Nejmara
Ode Mbape u Real
Krupa zainteresovana za Neymara
sad ce i arapi odustati od psg-a i ostat ce samo dugovi....arapa samo lova interesuje