Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovj se poceo drogirati kao maradona
izbaci sve strance iz engleske lige pa ćeš vidjeti i doći do zaključka da je to prosječna liga...pogledaj samo englesku reprezentaciju...qurcu ne valja za razliku od njemačke...LP
If you need money, visit: investinfuture.wix. com/profit1x2 (together)
neka fala nakro sam se u ratu za tri života
Cinjenica je da rasturaju u domacem prvenstvu koje je bas zanimljivo za gledat, jer se bas igra fudbal, otvoreno, za go vise, ali kvalitetom uopce nije srazmjerno Premiershipu i Primeri. U Ligi prvaka su malo kasljucali protiv Manche, ali i dalje je to stroj koji ce ih sigurno izbacit u Minhenu. Eh, ako dodju do kraja i ove godine, aferim i kapa dole.
Kakva glupost, u Engleskoj dominira Chelsea, City, Liverpool i Arsenal (djelimicno) trenutno, ostalo kitta velika, ne znam samo sto dizete Englesku i Spansku ligu toliko, BVB izbaci Reala, Lewa dao 4 komada za utakmicu.. Mogao bi se BVB, Bayern i Schalke nositi sa svim ekipama Engleske, mislim ne bi lose igrali sigurno.. Prepuhana Primera, Real i Barca i prepuhani Premiership Chelsea i kompanija.. Nidje veze..
Cekaj malo, kako mislis dominiraju cetiri ekipe ? Pa jel to znaci onda da je trka za naslov uzbudljivija ? BVB je izbacio Reala prosle godine, spretno i sretno, ali sta je vec ove sezone. Bayern rastima kupovinom sve iole konkurente u ligi i razjebe to da dominira. U sta ti gledas sve ove godine ?
znaci nisi nikada gledao barcu, narocito onu koja jeprije par godina uzela svih 6 trofeja u sezoni.
ti nisi izgleda gledao bayern prošle i ove sezone gdje je uzeo sve moguće i već osigurao novu titulu
jesam care. al sam gledao i barcu kojoj, kad je prije tri godina imala guardiolu i zdravu ekipu, isti taj bayern u dvije utakmice nije moga ni zaprijetiti. kad barca ima zdravu ekipu na raspolaganju pet bayerna moze izaci na teren ona ce svih pet da pomete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aj ne seri