Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
14 sati kasnije vidimo da i ona kao i Pele ,Maradina i slicni zna samo ganjati loptu.. trenerske i analiticke mogucnosti ravne 0
Ti si bio igračina ....sada ne bi bilo loše možda da pišeš knjige
Ma bravo Lotare. Al bi ljuljno na kladionici. Sjajna prognoza
Akobogda pozitivan rezultat liverpool to moze a onda pakao ih ceka u tvrdavi YNWA
@gooUser1552589734 a ja vam trvđave 😂 grohotom se smijem
Igro gg1
Kao igrač beton.... Kao trener i komentator kamilica
Ma Barca će da nastrada vcrs, previše se favorizuju a nisu ona Guardiolina generacija igrača iz 2009 godine, a nisu Boga mi ni MSN trio. Svi koji prate Barcelonu znaju da kad Barca izgubi loptu na centru uvijek fasuje opasnim napadom protivničke ekipe i pitanje je samo hoće li LFC biti dovoljno skoncentrisan da to kapitalizira.
Biće dobra tekma