Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.cestitkeza.com/2013/09/navijacke-pjesme.html
Srbijanski Reprezentativci bi mogli izbaciti nacionalizam sa stadiona kada bi to htjeli. Zapamti Nastasicu onu utakmicu sa Hrvatskom, . Ono ce vas odvesti u 14 vijek. Jadno, bijedno i totalno zaostalo.
Spomenuo si prekrsaj Simunica nad Sulejmanijem. Ok. Razumijem jer Sulejmani je reprezentativac kod NACIONALISTE IZ "" BYKOBAPA " Sinise Mihajlovica to jest VUKOVARA, a niste se sjetili da nesto kazete o onoj crnoj jami smrdljivoj u Beogradu koju nazivaju srcem nacionalistickog srpskog sljama Marakane, pa da spomenete napad na navijace BiH koji su dosli da podrze prvu poslijeratnu utakmicu protiv Okupatorsko- Zlocinacke Srbije, koa i dan danas slavi Zlocince i reklamira njihove slike po Srbiji na stadionima cije Zlocine nije zapamtio svijet zadnjih 65 godina. Nevjerovatno da se krijete iz vi Srbijansi igraci iza svoje malenkosti a u vama ima toliko nacionalizma i mrznje prema BiH a pogotovo prema navijacimajer su vecinom Bosnjaci . Neznam koliko si normalan , jer svak moze biti dobar, ali veliki uticaj na navijae imaju igraci. Da hocete izbaciti nacionalizam sa stadiona, vi igraci bi to mogli. Vrijedjati zrtve Genocida i prozivati Ratka Mladica je van svake pameti. Upamti to
respect :)
dobar je ovaj nastasic. sjecate se kada je cestitao dan drzavnosti BIH,kada je od srpskih ekstremista bio zestoko napadan.
Haj sad prave pricu I Tom faulu da ga je Ferdinand pokupio nebi tolika prica bila al jes bio ostar faul pa sta sudi su otkinli glavu na utakmici pa Se zaboravilo
Bar se razumijete tamo u Mančesteru, a koliko ste dobri ne znam... Uglavnom, želim sve najbolje svima!