Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganija
Nemanja...ne rise Boga ti
Radja! Fajter za obruc i fajter za covika. Matic. Aktivno igra. Mogu ga napadati al on ima pravo braniti zakon svoje zemlje. Bravo majstori! Dosta je zavidnih tenisera, epidemiologa povrijedjenog ega, njemacke stampe i "antibalkanskog nosa". Daj jos sportista da podrze Djokovica!
Brz oporavak legendo i sto prije da nam dodjes u bosnu
bogami prvo 14 dana izolacije i retestiranje u Srbiji, zatim 14 dana samoizolacije u BiH (ako dodje)... nece ti idol prije druge polovice avgusta u BiH...pod uslovom da ne krene taj drugi talas pa opet zatvaraj sve ;)
Nevjerovatno je da se ovakve zvijezde poput Radje, Matica i ostalih mogu tako izprovaljivati, da to nije normalno. Pa Djokovic je jadni i zalosni, zarazio cijelu Dalmaciju. Halo glavurde, donijelu su vam virus i zarazili hiljade ljudi. Te cete rezultate vidjeti za 10-tak dana. Unistili su vam sezonu, napravili nevidjenu glupu antireklamu Hrvatskoj na svjetskoj sceni. Zarazili nevine ljude. I jos imate pameti da nesto kazete… kakvi idioti braco draga
@BulevarCvaraka Ti si otisao u helach. Nije smak svijeta jarane... OIbicni izvikani virus