Jedno mu zamjera
106

Matić: Nole, miševi su izašli iz rupa, izvinjavat će se oni tebi uskoro

F. Z.
Nemanja Matić (Foto: EPA-EFE)
Nemanja Matić (Foto: EPA-EFE)
Nakon brojnih kritika i napada na Novaka Đokovića zbog zaraženih tenisera i učesnika na Adria Touru javio se i reprezentativac Srbije i Manchester Uniteda - Nemanja Matić, kako bi pružio podršku najboljem teniseru svijeta.

Sport Klub javlja kako se Matić oglasio kratkim saopštenjem i pružio podršku Đokoviću. Jučer se o Đokoviću oglasio i Dino Rađa, a legendarni košarkaš reprezentacije Hrvatske imao je šta reći i nije birao riječi.

Nakon Rađe u Đokovićevu odbranu stao je i nogometaš ekipe s Old Trafforda.

"Poštovani,

Vidim da se posljednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića jer je organizovao turnir u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i isti je organizovan na visokom nivou. Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo da kritikuju svjetskog broja jedan, u tenisu ali i u odnosu prema svima ljudima svijeta.

Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka (čitaj Nole) na teren, a miševi u rupu. Turnir je bio sjajan i nadam se da će postati tradicionalan, jer naš tenis to zaslužuje. Jedino što zamjeram Novaku je što se izvinjava miševima koji ga bez razloga kritikuju. Ne, Nole. Izvinjavat će se oni tebi - uskoro. Veliki pozdrav za sve ljude ovog sveta iz Manchestera", poručio je Matić, javio je Sport Klub.