Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' to fakat u Unitedu nije mogo naći još desetoricu, pa ora oglašavat okolo. Pogba i Lukaku neka daju ne treba mu više niko.
ponosan sam sto igras za klub za koji nnavijam cijeli zivot... nije sve u ganjanju lopte treba biti i covjek ... bravo Mata ..
Hvala mati!
Aferim
Kad bi samo zekat davali (2.5%) ovi silni šejkovi, broj siromašnih bi se drastično smanjio. Al' bolje je dat 220 miliona za malog prdavca iz favele i dat' mu još 30 miliona platu.
Nisu ludi da daju siromašnima.
Uplate vrsite na na racun udruzenja ¨1% ZA SLOBODU I JEDNAKOST¨ Jutros registroovano sa sjedistem u pofalicima (ispod Huma). Hvala Vam dobri ljudi.
Malo.. svako bi trebao barem 3% donirati. Ne mislim samo na fudbalere.
@shazhudin Ako zaradis pet miliona eura to je samo 50.000 eura. Sta ti znaci imao 5.000.000 ili 4.950.000?
Ja govorim da treba biti human u zivotu, u skladu sa svojim mogucnostima!