Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Historija se ponavlja u svemu pa i u sportu, najviše u fudbalu. U bivšoj Jugi, samo su žene i totalne neznalice navijale za cigane (Zvezdu), sa kojom je od bosanskih klubova najbolju saradnju imalo Sarajevo (isti navijači kao i za cigane, žene i fudbalski duduci). Kad je u pitanju današnji fudbal, to se malo raširilo, gleda se više stranih klubova, pa su žene i fudbalske neznalice odabrale Reala u Primeri, Milan u seriji A, Bajern u Bundesligi, Čelzija u Premijeršipu i da dalje ne nabrajam. To su sve isti mentalni sklopovi.
Naravno da niste zaslužili osvojiti šampionat - prvenstveno zbog najveće greške zvane Tata Martino! Isti taj sastav osvojio je hladno prvenstvo prošle sezone, prošetao se kroz Madrid i ponizio Real, a ti smotani hajvanu kod kuće gubiš bodove od fenjeraša i to u situaciji kad ti samo pobjeda igra za kakvu takvu šansu do kraja. Ista stvar je bila nedavno sa Granadom a i u utakmici sa Atletic Bilbao, trebalo je da gosti dva puta sami sebi daju gol i uz Mesijev jedan Barsa (slučajno) slavi sa 3:2. Da imaš trunku savjesti sam bi priznao da nisi dorastao poziciji trenera Barse i otišao kao čovjek, ne bi čekao da ti na kraju sezone daju nogu.
Posteno covjek rekao.
nisi ti zaslužio biti trener, odbi.
Kako ste loši i Seljo bi vas poderao. Eto sad ste dobili svoje.
http://bet365.blogger.ba/ 100 % bonus , do 100 eura besplatno kod registracije !
Vi ste titulu izgubili još protiv GRANADE i čak i prije,protiv VALJADOLIDA. Jedino vrijedno pomena ove sezone što je Barsa uradila jeste da su dva puta naguzili Reala.Još uživam u onoj četvorki na Bernabeu............a sve je bilo čisto.Jedino sporno je penal za Real. Hvala ti Leo............(2-6 0-5 3-4).
eugene jesil to ti? http://www.laststicker.com/i/cards/7/180.jpg nema veze, moze se jedna sezona halalit. meni je najbolje slusat ove miseve poput realovih navijaca koji likuju jer, nakon SEDAM godina nema barce u polufinalu LP. sad samo zelimda atletico uzme sve