Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VLATKA GLAVASA IZ BUGOJNA ZA TRENERA BARCE
Sinoc u toku i nakon utakmice navijaci barse su skandirali "" hocemo susice (Safeta i Tinu Svena Slivena)""
Pjanić Like This :)
Trener na nivou Susica.
Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno)... E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno) -----
David Moyes za trenera Barcelone!!! :D
Covjek je uspio unistit sve sto se gradilo 5 sezona. Bravo i za njega i za debilnu upravu. Treba remont cijele ekipe, uprave, svih ljudi koji su ucestvovali u ovom brukanju.
Dosao je kao tata,ali odlazi kao ocuh!Barsa je izgledala kao da je diletant Cmarni trenira.U fudbalu prije svega moras uzivati,imati veliko srce i jos vece givihte!
ovaj je zalut'o u barcu definitivno... jedva su cekali da mu vide ledja svakako..
kako god ispao je veliki gospodin sto je ovako postupio, murinjo je prosle godine osvojio sa realom ko i ovaj sa barsom, pa je napravio pompu kad je odlazio
Yupiii. Gerardo unisti Barcu.
konacno sad ce i pjanke u barsu
čuj Pjanke, čoek neki dan potpis'o novi ugovor s Romom.
Valjda ce dovesti nekog adekvatnog trenera koji ce ponovo vratit uspjeh Barci, mozda Luis Enrique
Nikakav ti trener nisi. Cuj Tata,ahahahahahaha