Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sounds good Doesnt work
Courtois nije najbolji golman u Realu, a kamo li u Madridu, Spaniji, Evropi ili svijetu.
@Adminp3der Lennon: "Ringo nije najbolji bubnjar ni u Beatlesima", hahahahah
rupa u Realu, pa sta ga dižeš kada je pri dnu ljestvice golmana u EU
Po meni izvikan golman, kad se samo sjetim kako ga je Dzeko probio. Alisson, Neuer i Stegen se smiju ovom naslovu.
Vidio sam početak naslova, pa pomislih garant ga stavlja na klupu. Blizu istine, samo što u zadnje vrijeme pravi dosta grešaka za golmana njegovog kalibra.
reci cu samo jedno, a to su dvije stvar, Asmir Begovic
Jest ali odmah poslije našeg Dr. Šehića i Begovića :)
aha, vidjelo se kad je dosao u Real.. manje bi Ramos golova primio da stane na go
Pored Ter Stegena i Manuela Neuera moze samo stative zagrijavat
@Nuclearka Tvoj komenar je karakterističan , možda i poželjan za KLIX ili bilo koji drugi portal ali u bilo kojem drugome smislu nema nikakve vrijednosti. Samo zamisli koje sve stepenice i sve moguće prvjere prođe bilo koji golman dok stane na gol bilo kojeg tima iz Lige5 a ''kamoli'' Reala, Barce, Atletika, MU, Liverpula..