Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da mu treba pomoć. Kako će onolikog Chiellinija pojesti sam?
treba mu povadit sve zube i izvoli igraj onda...............
Da je Sea pokušao slomio bi zube možda i vilicu. Nije isključeno da bi imao i više fraktura lobanje.
Upravo tako povadit mu zube pa neg onda glaba do mile volje...
http://9gag.com/gag/a6w0RPN?sc=worldcup
jes bala vaš. ja bi talijana gricno za muda al eto, nemamo svi isti okus ;)
novi zubi ? veći?
Suarezu je potreban escajg, a ne da jede ko primitivac
Zubimarez
Suarex.
Ne kontam sta je ovde sporno, Suarez nikome nije otkinuo komad mesa kao Tyson, ugrizao igraca pa sta, jel to ne moze nastaviti mec nakon toga? Chiellini slomije nogu igracu, znaci taj igrac ne da ne moze nastaviti mec nego ne moze hodati uopste i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, a Suareza zele kazniti sa 24 utakmice neigranja, nidje veze. Obzirom da su se dosadasnje kazne neigranjem utakmica pokazale smijesnim treba ga samo dobro opaliti po dzepu, pa ce 2. put bolje razmisliti, ali objektivno ovo se uopste ne razlikuje od ljubavnog ugriza ili se i zato ubuduce treba zaliti FIFI? Neka Chiellini dokaze da ga je Suarez ugrizao, a ne recimo njegova treba.
Nema on šta razmisliti. On nije razmislio i ujeo čovjeka. To je bila impulsna reakcija zbog frustracije i on to ne može kontrolisati. To je i rekao uvaženi sportski psiholog u britaniji još prošle godine i najavio da će se desiti ponovo. Dakle njemu sigurno treba psihološka pomoć oko tog problema. I on bi sigurno volio da to ne radi.
oni prosli mi nismo
Volka da grize... kako li tek lize :D
Nemoj te tako uvijek su kerovi grizli
KRALJ samo glođi :D
majstore, samo jedi... kad si gladan nisi svoj!
Ma treba ga neko sastavit po zubima i gotovo sa ujedima, recimo da proba Kevina-Prince Boatenga ugrist pa da vidimo reakciju a ne ko Chiellini i ovi ranije
ah ne, lik je skonto dobar način kako da omete protivnika, šta mislite koliko je njih omeo ujedom a da oni to nisu ni primjetili ima li neko ko može kupit stvar online cijena 10$ ako ima nek se javi hvala