Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na svemu Marko sto si dao za BiH repku, bio si i ostao isrken Bosanac, HVALA TI NA SVEMU !
Oproštajna utakmica od reprezentacije?Bio bi red,Marko je to zaslužio.
Marko hvala ti za sve ,jer kada si igrao igrao si do daske.
marko hvala ti.
Marko svaka ti čast kada je bilo nabitnije pokazao si da si pravi Bosanac mada ni prema tebi ova pogan iz saveza nije bila ponekad naklonjena ali si ipak pokazao svoje ljudstvo, dostojanstvo ali i državljanstvo a to je bosanskorcegovačko. HVALA TI
sretno majstore. odigraj koju sezonu u premijer ligi, zasto ne u FKS? napad Skoro - Topic bi derao sve redom.
hvala legendo :)
Marko, svaka čast za sve!
eh sad nas Marko moze u mekdonalds na jedan big mek.
SRETNO MARKO STA GOD U BUDUCNOSTI RADIO...
joj ovih manjaka sto seru po bahi pusite ga svi redom
Zasto ne date da se komentarise intervju sa najkorumpiranijim novinarem BiH Sabahudinom \"Bahom\" Topalbecirevicem. Sto debelom krrmetu niste postavili neko provokativnije pitanje \"koliko je uzimao od igraca za hvalospjeve\", \"kako je napao Sinanovica viljuskom jer mu je pokvario tal\", \"u kakvim je talovima bio sa Musovicem i Pusinom\". Doduse, vjerovatno bi odgovor na sva ova pitanja bio \"ja sam prenosio 9 finala Lige prvaka\".
POŠTO NEDATE DA KOMENTARIŠEMO HARAČLIJU TOPALBEČIREVIĆA DA ISKORISTIMO TOPIĆA HVALA MU ZA SVE ŠTO JE PRUŽIO U NOGOMETU ZA BIH A OVO SMEČE OD KOMENTATORA ŠTO JE UZIMAO PARE OD NAŠI NOGOMETAŠA PO BJELOM SVJETU DA BI SA NJIMA ĐA NAPRAVIO INTERVIJU DAQBOGDA ON VIŠE NEMAŠIO NEMILE NIKAD NIJE NI VALJAO NITI ČE VALJAT NEMOJTE KVARIT PORTAL SA OVIM SMEČEM
Hvala na svemu majstore!!!
Bio si majstor lopte i zao mi je sto je bio sukob sa Sliskovicem pa nisi igrao vise za reprezentaciju. Sretno u \'penziji\' :)
Džaba postade poturica, ništa ne napravi...
Za mene si ko Tito. Kad kod si na terenu bio, davao si vise od 100%. Velika hvala za sve i uzivaj sa porodicom jos puno puno godina. Chapeau Marko!!!