Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi pricaju ove sedmice do danas, lako je pricati, ali kad utakmica krene po tradiciji BiH igraci ce biti kao do sada u ovim kvalifikacijama i bas sam juce mom tati rekao da BiH u ovim kvalifikacijama skoro nista nije pokazala (Andorra ne zelim racunati) cak mi se cini da se i tesko doslo do tri gola protiv Izraela i lakse su oni dosli do 3:0 u Haifi nego mi do 3:1 u Zenici. Ne ide kao u proslim kvalifikacijama. Takoder moramo biti svjestni da nam reprezentacija nije dobra i kvalitetna, tu su naprimjer prosjecni igraci kao Izet Hajrovic i Sead Kolasinac a takoder ima dosta smeca s kojim se nece otici na turnir kao naprimjer Anel Hadzic, Tino Sven Susic, Milan Djuric, Riad Bajic, Edin Visca, Haris Medunjanin i Armin Hodzic. Ja mislim da Djuric, Bajic i Hodzic misle da je Wales jos uvijek ona ekipa kao u proslim kvalifikacijama i da njihova ekipa nije dobra i da je lako proci kroz njihovu odbranu i da kao Klix i svi ostali "strucnjaci" kao Topic i Music nisu svjestni sta njih ceka.
Jedan razlog zasto je oslabila reprezentacija poslje kvalifikacija za SP 2014 je to sto su slabiji i prosjecni igraci u martu 2014 poceli da ulaze u reprezentaciju i prvu jedanestku. Igraci koji nisu nista ucinili u kvalifikacijama i koji naravno nisu zasluzili mjesto za Brazil kao naprimjer Tino Sven Susic. Kvalitet je ugrozen kad su Anel Hadzic, Milan Djuric, Riad Bajic, Edin Visca i Armin Hodzic postali dio reprezentacije. Nazalost Sturm Graz, Konyaspor, neki Istanbulski klub i Dinamo Zagreb nisu veliki klubovi ili medu boljima u Evropi a pogotovo Cesena nije dobra. Treba samo uporediti gdje reprezentativci Hrvatske i Srbije igraju u Evropi i uporediti sa BiH. Srbija ima ekipu i mnogo kvaliteta, kad bi sve se slozilo onda ne bi BiH imala sansu protiv Srbije i srbi bi bili na svakom prvenstvu.
Zaboravljas faktor da je susic bio selektor.ovo je sad druga ekipa.hajrovic i sead su vrlo dobri igraci..hajrovica zeza sto nema minutazu.nesto kao miske nekad.svejdno opet pomogne koliko moze.a za kolasinca nemam sta reci osim da mozda tekmu njegovu mimo repke nisi pogledao.bajic i hodzic najbolji igraci iz mladog pogona u zadnjih 5 godina.cekaju ih odicne karijere.liga petica makar neki osrednji klubovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
strucnjak
flaster se igrao nekad davno kad se igraci nisu kretali!treba zatvarati prostor za pas prema bejlu a ne njega cuvati!kad on dobije loptu onda je problem,sreca bejl nije 100% u kondiciji
jarane moj ja dok sam igrao fudbal pa kaze mi trener cuvaj onog najbrzeg po boku jer sam bio najbrzi iz nase ekipe...a jos sam ovako srcan...ma u dzep ga strpam jednostavno covjek poludi kad osjeti da ne moze nista .... ja ti garantujem da besica stavic na bejla iako je besic sporiji ali dovoljno je brz i srcan...garantujem ti da ce bejl popizditi jer nece nista moci.... a mi nismo tim koji igra presing da bi razvslili protivniku pas igru
...a sta mislis da se javis Bazdarevicu neka tebe stavi u prvu postavu umjesto Besica da ti cuvas Balea...???...kad moze zvati pajsere tipa Djurica,Hodzica,Hajrovica,Medunjanina ne vidim zasto ne bi i tebe...
Marko topic o Garethu Baleu, rubrika kucamo na vrata zaboravljenih asova
As ? Ovo ti As ? Pa ti stvarno luuud ...
BackInBlack, baš moj mali nećak koji ima 11 godina čita ovaj komentar od @xy i govori da toliko sarkazma i ironije nije prepoznao od kad je čitao Hansa Kristijana Andersena. Ti ako nisi prepoznao te elemente u ovom komentaru, idi bolan umij se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)