Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni prvi ni zadnji kojem daje da se proda preko repke, dosta je vise \"talenata\" od 25-26 i kusur godina...
e jes nam neka jaka reprezentacija, pa da se prodaje preko iste u pm...dajte bolan, nemojte biti toliko zavidni...koliko je ovakvih djecaka koji su odbaceni samo zato sto im dajidze, tetke, strine, ne peglaju g.u.z.o.ve po foteljama saveza...haj iššš
Slovenija i jest za BiH velesila,obzirom na rezultate u zadnjih 15 godina...a ovoga igrača se može probati,ne gubi se ništa..
Ne zelimo tudje igrace, hvala Topicu za misljenje, al lik nije nas. dosta je tudjih igraca, hocemo BH selekciju a ne prodane duse. Vjerujem da imamo dovoljno dobrih stopera da ne moramo ici u \"fudbalsku\" velesilu Sloveniju. BH_ponos
NIKO DZEKI LOPTE NEDA :))))
Vjerovatno su mu roditelji iz BIhaca,pa nezasluzuje da igra u repki..
I bilo je vrijeme da neko se neko iz Slovenije zaputi u BiH,dosad je bilo samo suprotno....nadajmo se da će Safet Sušić riješiti već jednom to mjesto stopera koje ne možemo popuniti već dugo vremena..
a sto je nadarevic opet pouzdan, u pm
slovenac koji bi mogao postati zmaj hahahahhaahha ja onaslovaa
Slovenac koji bi mogao postati zmaj hahahahaha ahhahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahha Dobra vam je gudra sa x-ovci , gdje zavrsavate vi ?
Gdje pise da je hrvat? Halilovic ti hrvatsko prezime?? idi spavavaj
@mitolo Pa pročitaj čitav tekst, piše ti da upravo tu igra u Willemu II.
Da je dobar igrao bi za slovence .....
momak trenutno igra za willen 2,a ne u Saturnu...bar bi se novinari mogli malo bolje informirati
@bosna Eto ti bolje znas od Topica kakve on ima veze sa BiH. Pa valjda su mu roditelji iz nase zemlje. A vjerovatno vam su vam Mravac i Pandza bolji od njega. Pa neka sto vise igraca u konkurenciji, sta ima veze.
nije lose