Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marijane ti si uvijek dobro dosao u Sarajevo i na nasu Grbavicu.Ostao ili otisao,sretno ti u zivotu i karijeri,tvoji Manijaci :)
Kako misliš i u Sarajevo i na Grbavicu? Pa Grbavica je naselje u blizini Sarajeva. Po nazivu se dade zaključiti da je to jedno pitomo naselje, naslonjeno na brdo i okruženo plavetnom rijekom, te prepuno ljubaznih žitelja koji sebe nazivaju manijaci.
kinderdorf "DADE"se zakljuciti da ti sine nisi iz Sarajeva.A nick ti j u skladu sa komentarom...predskolski uzrast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu tebe druze fascinirali manijaci,oni da su navijaci bili bi na nivou cijelu sezonu a ne samo na derbiju,jer horde gledas samo dva puta godisnje,to je to sto sto je tebe fascinirlo.HUK SA SJEVERA
Bas tako samo 2 puta godisnje vas bude preko 200... Krezavac glupi sa koblje glave, pogledaj koji je stadion najposjeceniji.... Al hajde, ti da imas ista u glavi ne bi navijao za njanje.... Ups ipak smao mrzis Zelju iskompleksirani djecacicu tj kopile dragana dabica....
u ovom zelji samo neke ustase i cetnici...
ne pokusavam...ozbiljan sam...
to mi je najveci strah u zivotu...da dobijem ban na klixu...