Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore, lijepa djevojka
file not found
@MrZukorlliic Mario je Hrvat a mi Hrvati nemamo nikakve veze sa Vlasima koji su zaseban narod i koji uglavnom žive na Srbijansko-Rumunjskoj granici ;) Mario je i reprezentativac BiH iako je rođen u RH (Slavonski Brod) ;) Imam ti ja jednog jarana,čača mu Hrvat katolik a mati Bošnjakinja muslimanka i kad je napunio 18.godinu opredjelio je se za islam iz ljubavi prema majci. Jel ti sad imalo lakše ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako lijepo Mario i Adna. Ljubav je nepobjediva. Covic Izetbegovic i Dodik na aparatima jer nisu uspjeli zatrovati sva mlada srca i umove mrznjom
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
Bruka
garant je treba iz tuzle
Mario izvini ali si 10 puta bolji od nje,kad skines svu nadogradnju,nacrtane obrve,i fasadu sa lica neces moći doći sebi. Inače sretno vam bilo.
Lijep par, sretno vam bilo!
slabo poznat ovaj igrac,cuo jesam za njega...ali klub je onako.....tek su oni jednu sezonu u Bundesligi...lijep Gest svakako....
Na trecoj slici vidimo da se je pokajao
Romanično,svaka čast.Sretno