Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11 panjeva !!!
Očekivanja publike su veća od realnih mogučnosti. Koliko para toliko mozike, a u Splitu, para nema. Pa ipak, Hajduk živi vječno, Bog i niko više.
@Vinkomiro u Splitu nema para??? Prosle godine najveci budzet hajduka ikad,najvece plate igracima ikad i sve to za 5.mjesto... ima u para samo nema sposobnih ljudi da ih pametno potrose...a uz to ona ulicna udruga,savrsen recept za propadanje
@Vinkomiro Hajde onda idi moli boga, da vas krene nakon 20 godina gledanja u ledja Dinamu !....
Prvo unistit i razvalit udrugu Nas Hajduk koja je izvor svih problema u Hajduku
To ti je kad ulica vodi klub
@BitLordz Da da, trebamo se dat u ruke kriminalcima kao Željo i Dinamo
Hajduk pade na niske grane. Split je ekonomski pao, daleko od onoga šta je bio u SFRJ. A bio je centar u koji se slijevao novac, a u klub dolazili talenti iz cijele Dalmacije i afirmisani igrači iz YU. Nema toga više, nema novca.
kad Rijeci na Grbavici dade tri gola a tek mu 18 godina bilo,posle Panceva najbolji strelac one lige a 90% golova na sjeveru dao
Dugo je i bio pola štrumf pola purger
Stari je to kockar, hahaha
U zadnjih 15 god su promijenili trebera kao Njemački savez selektora reprezentacije. Pored trenera su promijenili brdo sportskih direktora i pomoćnika. Angažiraju igrače da ožive svoje propale karijere, i žele neki napredak. Neće ići tako. Doveli su Hajduk na dno kace.
Ne kontam analogiju. U njemackoj zadnjih 15 godina Löw trener.
Bravo Lukša. Revolucijom do uspjeha!
ne mogu Vlaji voditi Hajduka...zato im i jest ovako...
hocel u zelju doc smechar
Dalmatinac sam, ovo je moj dom, tu su moji didovi davno sidro bacili - mene vezali! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷