Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ga prvi zabije...bit ce u prednosti...
Nešto kalkulišeš, nikad slabijeg Želje se plašiš, a hoćeš da osvojiš titulu. Sportski pozdrav iz Zvorničke!
Šefe pritisnih ih i zgazite male olave odvratne napasti😱🤩
Tekst komentara: Mi disemo za nase Rodjene,oni skoro da su razlog naseg postojanja,opstanka.... Pomagat cemo i dalje na razne nacine,ali nikada na stetu drugih ili u inat drugima. Mi jednostavno volimo nase Rodjene. Pozzz,iz danas pomalo hladne Nizozemske.
Igrat cete kukavicki na 0:0
Vinko je namazan trener mozda mu je to čak i mana voli čovjek kalkulisati i tako je,nece nasjesti na šuplju kao sve ce propasti poslje ove utakmice.Kakva ce biti postavka igre zavisi od rezultata Velež - Borac to ce odluciti kako ce Vinko postaviti igru.
E moj Vinko... Sad je vrijeme da pokažeš muda.. Stisni od prve minute, neka krv propišaju..
igra se na stadionu poslo me asim ferhatovic hase
Pa bidite koncentrisani, sta vas sprecava!??
*budite
Sad ili nikad
Dak bolan zivni malo. Igra se derbi budi pozitiva, jurisas na titulu, a kone nikad slabije. Uzet tri boda, opet biti glavni u gradu i popravit gol razliku, to reci. Svi ko jedan!
Sad ce Vico i Borac premije Zeljinim igracima da ginu, svakako nisu platu primili pola godine, jedva ce docekati ko pitbullovi da grizu
Svoj svome.. kao i price o pustanju borcu 3 boda na grbavici, a onda opet, kad budu plalili muslimanska sela, tad smo zajedno.
Ko ispimpla peskov 3 ppbjedit ce derbi. Pozivam sve normalne ljude da ne gledaju ovaj jad od lige. Da ostanu kuci sa djecom I da se ugasi ova liga s da se novac preusmjeri u dobrotvorne surge. Ovaj cirkus od fol lige prate samo umno poremeceni
Eto ti seminare gledaš pa si mentalno uzvišen.
3:1 Sarajevo
Ko ispimpla peskov 3 ppbjedit ce derbi. Pozivam sve normalne ljude da ne gledaju ovaj jad od lige. Da ostanu kuci sa djecom I da se ugasi ova liga s da se novac preusmjeri u dobrotvorne surge. Ovaj cirkus od fol lige prate samo umno poremeceni