Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se nešto pitam (a ne pitam se), uveo bih "leteće" izmjene, poput onih u rukometu, košarci i hokeju: izađe igrač da odmori pa opet uđe. Brže bi se igralo, manje bi se umarali i broj povreda bi bio manji.
dobra ti je ideja bila bi korisna za sve...
ovom zupcasti preskocio...
ma hajte molim vas
mozda ideja bez ofsajda i nije losa ... mijenjao bi se i nacin igre ...
Ukini sam sebe, bilo bi puno efikasnije i isplativije
čojk se napušio neke travulje pa nezna šta priča.
Samo čist račun. Obavezan video pregled svake penal situacije , postignutog gola, crvenog kartona. Ofsajd u liniji da se ne signalizira već se snimak pregleda pa se onda odlučuje. Od Markovih predloga nema ništa valjano. jedino što bi se moglo probati pomaći liniju ofsajda na 30 metara od gola tako da kontre budu opasnije. Znači napadač može kampovati na 30+ metara i čekati loptu. To bi raširilo igrače po terenu i učinilo igru bržom.
Kod nas u mahali su takva pravila kako znam za sebe bastene ,.,.
Sportovi su se uvijek mijenjali.Rukomet se igrao na velikim fudbalskim terenima dok nije presao u salu, kosarka nije imala trice ljudi se bune dok se ne naviknu. Kao ljubimac fudbala, prestao sam ga gledati bez obzira na legende koje danas igraju samo zato sto je fudbal upao u mocvaru. Da se ove izmjene dese, prvi bih upalio tv da pratim sve jer znam da bi se desile velike promjene. Uvijek velike ideje budu na meti! "Because it's more important to fit in, then to be right!"
Tobe jarabi..kad bi ova ideja prošla fudbalska utakmica bi se pretvorila u kolosem i gladijatore.
i finali da se igraju na male, a penali sa pola na jednoj nozi........
nije termin majstore
sreca pa se on nista ne pita..
vidi se da je ovaj debil bio napadac,previse je glavom udarao loptu..a to su sad posljedice..koje mi citamo..cccc
Ukinite i golove onda i aute sve moguce koji ce vam djavo
Koja je ovo budala,pa bilo bi vise golova nego koseva u kosarci i naravno mrtvih ljudi,pa najlakse svakom po bezbol palicu podijeliti....