Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, naš Pjanke je za klasu bolji od Sergia Busquetsa.
Ronald Koeman je ubleha od trenera
I ovaj će se nasjediti na klupi Barcelone 😉talenat samo za sjedenje😂😂😂😂
gledam neki dan onog Coemana protiv Cadiza. Oni mu igrači tumaraju po terenu, ne znaju šta će s loptom. nikakve ideje i nikakve igre. Sjećam se dobro te nekadašnje tzv. "barcelonine jalove igre", ali ovi su jalovi jer ne znaju a ne zato što hoće.
Neka se obrati Sarajliću on će mu to zavrsiti .
Treba još malo vremena , dok Pjana skonta , istrenira kretanje , suigrača ,
Hoce li iko iz ovih komentara skontati da govorenje da je Pjanic bolji od Busquetsa i da ga treba zamijeniti je isto ko da tovorite da je De Bruyne bolji od Rodrija. De Bruyne igra ispred Rodrija kao sto bi Pjanic trebao ispred Busquetsa igrati a da mu Busquets cuva ledja, jer su potpuno dva razlicita igraca ukljucite mozak malo!
De bruyne je ofanzivni vezni a Pjanic je centralni vezni, s tim sto Pjanic moze igrati zadnjeg veznog. Ne lupaj gluposti. Pjanic treba da igra na poziciju koju su Xavi i Iniesta nekad igrali a ne kao ove retardirane formacije s hiljadu laznih desetki.
dao sam primjer, ne kazem da je isti ko De Bruyne
Hocemo li jos 25 objava o Pjaniću u 3 dana?
Realno, Pjanića je žestoko poremetio Sarri koji ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog box to box igrača. Još je igrao u kontinuitetu 40+ urakmica. Allegri je znao kako da izvuče najbolje iz Pjanica. Polahko se vraća sigurno.
hvala Bogu pa je neko skontao da Pjanic nije zadnji vezni i da ne moze mijenjat Busquetsa (koji igra zadnjeg veznog) nego da Pjanic igra ispred a Busquets mu cuva ledja
@YorkCrveni pa nije bas sarri nego ga je allegri gurnuo na tu poziciju...
Refugees welcome
Ma pišam ja Pijanicu usta