Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO MURIIIINJOOOO MURIIIIIIINJOOOO....
ako sad neko kaze da je los trener bez obzira za koga navija,onda je stvarno rtd.
djesi bukvalac.. hahaah pa da ne povjerujes kakvih glupih ljudi ima, uvijek se iznenadim
Neka murinjo ide u dinamo iz zagreba pa da vidimo kakav je trener..lako je se u realu kurcit...
sa suncanim intervalima protiv zaragoze x)
-6°C haha pa u Barceloni je minus barem u Decembru , u Madridu to bude u Maju .. ;)
jesi smijesan. dobro kaze ovaj zeničan prije mene, farsa je imala srece pa real nije igrao na zeljenom nivou zadnje tri godine
mole se navijaci Real Madrida da svoje kape i kapute doniraju navijacima Farcelone, jer je tamo jako zahladnilo..cak -6.. hvala lijepo.
@Onko Pa isto tako je bilo i zadnje tri godine. Barcelona je imala sreće što Real Madrid nije igra na željenom noviu i plus što su im sudije štimale... :) Special One! -6°C!
sve do jednom ... a svi znamo kad je to \' jednom \' ;)
Mourinho - M POWER!
Murinho II ime srece jer Barcelona ne igra na zeljenom nivou, bilo bi to sve u 5 deka ... toliko ...