Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morata Hit Ljeta 2017 ... pa dokle vise? Koliko je vrijedan dovoljno govori naslov kako zele da ga se rijese hehehe. Salu na stranu, solidan je igrac sto je pokazao u Juventusu. Sto se tice Mbappea, decko je bljesnuo protekle sezone a hoce li tako nastaviti Bog zna... mozda ostane u Monaku, mozda ode u Arsenal... a mozda cak u Chelsea iako se o tome jos ne pise?!
Lukako nije trebao da potpise za Man Utd i to Murinju namjerno, iz razloga sto ga je ovaj otjerao iz chelsea , kada je promasio onaj penal protiv bayerna u onom super- cupu. I njega I Demba ba otjerao..I sad ga kad vraca..Ja mu nebi preso
covjek operisan od inata, histerije i bahiluka. Nije kao prosjecni Bosnjo.
Čuj kad se riješe Morate. Pa lik čim uđe sa klupe zabije gol. Najefikasniji igrač po odigranim minutama i postignutim golovima ove sezone. Imao je drastično manju minutažu od Benzeme, a zabio je više golova.
Bolje je platiti 130M za ovog nego 70M za debelog i istrosenog Lukakua... Vidjet cemo za 2-3 godine !
Istrosen lukaku ?
joj crncuge veze nema sa zivotom hahahhahahaha fujjj na sta bacaju pare idi peri pamuk nakazo patuljasta
@stranka_vas_prati Njemu je skirivio jer je crnac. Rasistička stoka.