Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebbem svim uhljebima u BHTu majku u piccku jer zbog vas ne mogu da gledam Argentina-Nigerija, koja je kljucna utakmica. Prenosite rezervni sastav Hrvatske da se ulizujete Hrvatima, koji vam uopste ne placaju pretplatu, od mene nikad ni feninga zbog ovog necete dobit, neka vas Hrvati finacnciraju. Zbog vas su mi blokirani sve druge TV kuce koje prenose utakmicu i prisiljavate nas da gledamo na BHTu, a koliko se sjecam niste reprezentaciju BIH prenosili, prenosio FAceTv.
..ma i njemu mamu hebemo.
nemoj tako navijaj lavovski...podrzi smrdiju...sve za smrdiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa vidjeli smo to u direktnom prijenosu na bhrt.. ustvari čekaj, nismo.. Gledali smo rezervni sastav Cro, nebitnu utakmicu.. I to vam trebamo plaćati 7.5 KM??? MRŠ !!!
Ego manijak, narcis, kokainoman, jado
seljacina
Ciganin nasmrkani.
Djubre jos od Mexica '86, cuj Bozja ruka?
Nadrogirana seljačina.
Što je lijepa ona žena iza sa naočalama....novinarka, šta li?
Nadrogirani debil
Kultura odgoj i karakter licnodti kad tad do izrazaja dodzu
Svijet nije zaslužio da u nastavku svjetskog prvenstva gleda primitivizam ove južnoameričke ciganije.
Sad gledam na njemackoj Tv da su malog lajavog narkomana iznijeli sa tribina a i hitna je imala posla..sta uradi od sebe kreten..
Hahahaha zapita se covjek kako ovoliki klosar postane jedan od najboljih
Treba ga prebit
Svijet je fakat puko al totalno Juce njemci , neki dan oni , ovi, i to na svjetskom .. i kazu korida zaostalo? Pa tamo su gospoda za ove vake.
a sto ga ova pozadi zadivljeno gleda
Kada te droge spuste kazes nikad vise