Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari narkić nestalo para za šmrkulje
Da se mi u BiH borimo za svoja elementarna prava, za nesto sto se podrazumijeva u 2018.godini, ovako kako se ostatak svijeta bori za ovakve "gluposti", gdje bi nam bio kraj? Samo nek ne puca.
@opp I šta to govori o Bosanskom narodu ?
@BackInBlack govori da su naivni ali kad zatreba nenormalno hrabri poput predaka Ilira. Upravo ta naivnost i merhametluk su poznate osobine dobrih Bosnjana potomaka Ilira a pogledajte recimo genocidne srbe divljake. To je jedan od dokaza da nemamo istu krv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
propali narkomancic pokusava doci do kojeg evrica....
i treba tuziti i oderati EA kao sto EA dere svoje kupce bilo koje fransize...
Haha, majku im njihovu, i njima i pc serverima, nikad žalije nisam potrošio 120KM u Creedu, prvi dan čim je Fifa 18 došla kupim, nameračim se da derem guzove i onda u 5/6 mečeva crashaju serveri i izgubiš sve dragocjeno vrijeme.
@pohovani kengur Igrajući igricu gubiš dragocjeno vrijeme, sve ostalo je šuplja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zafalilo mu para, pa da je kako makar i tužbom namaknuti. :D
Nisi valjda sve posmrko?
nada se da će mu neko gurnut rukom stoju u džep
@TrueBlue de ba baš je primjer one "ko o ćemu". lik gurno go rukom na svjetskom i sad bi o slovu u zakonu
kloc nehljebar
Cigan bio i ostao..
Evo para sa "neba"