Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti 5 on 15
sad su pod imperativom pobjede, il' ce se raspast i Hrvatska ce ih okrenut il uzet bod il ce ih nabit'. Ja dja ja bu. Penal ne penal, rezultat na kraju samo igra...imena su im da se smrznes kad gledas a nista. fakat ne kontam kako ne mogu da se uigraju.
hvalite me moja usta jer padam u zaborav
jebi ga kad se sampaoli se više bavio kuharicom nego reprezentacijom nazad su tanki vezni red takodjer napadači su vrhunski ali su na klupi ili nisu pozvani i šta ostaje mesi volio bih zbog njega samog da osvoje ali skoro nemoguća misija čekam belgiju danas da vidim kako će igrati oni su mi najveći favoriti koliko god bilo mnogima smiješno.
Ma dje je smijesno mozda na papiru imaju trenutno najbolju repku kad kazem najbolja mislim da na svakoj poziciji imaju beton igraca
Problem u reprezentaciji Argentine je u nekoliko stvari. Prvo, trener. Sampaoliju nisu sve ovce na broju, ne stavlja Dybalu, ne zove Icardija, na klupi Mercado, forsira nekakve budale za koje niko nije čuo. Drugo, ekipa kao ekipa je jad živi. Treće, možda i najgore, je to što je sav teret na leđima Messija, kao da on sam igra. Svi čekaju samo Messija da nešto uradi, pokuša, zabije, asistira.
upravo zato sto isti taj messi odredjuje ko ce igrati a ko nece za argentinu
Eno i protiv Islanda je tako bilo.. Messi se slomio pokušavajući, ostali ništa, niko nije probio nijednom po stranama. Pa onda one izjave igrača Argentine, konkretno Di Marije i Biglie čini mi se, gdje kažu da ama baš ništa ne mogu napraviti bez Messija i sve moraju uraditi da on ima prostora na terenu. Žao mi je samo Messija što igra u ovakvoj Argentini, koja je puna papaka i bezobraznika.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vidim komentari mnogi ovdje govore da je Maradona bolji od Messija a da on igra u ovo doba profesionalizma i brzine fudbala ne bo bio ni do koljena Messiju i Ronaldu
I dalje si na kokainu
JEDINICA ZA PREPOTENTNOST.SKALA IDE DO 10.NAŠ DŽANAN MUSA PREPOTENTAN 9 MARADONA.
BATISTUTA SKROMAN DEČKO, SVE PARE ŠALJE KEEVI.
Problem velikih reprezentacija kako sastaviti ekipu od toliko zvijezda i to je ono što Argentinu muči godinama. Hrvatska da je dovela stranog trenera sa igračima koje ima konstantno zadnja dva ciklusa sigurno mogla do polufinala.Ovako im škripi a Maradona neka ima šta zapaliti to je najvažnije haya hošš nargile haha