Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No hash hash no heroin
nekad je i maradona bio veliki , sad je samo primadona
Hmm.. U kojem klubu je guardiola dobio otkaz ? A koliko otkaza je dobio runjo - Pendejo
Opet se nasmrko pa lupa ko beba zvecku
Thierry Henry opisao je nogomet Pepa Guardiole kao ''onaj u kojem postoje tri P-svetinje: Play, Possession i Position''. Najvažnija je baš pozicija. Ona je preduvjet za druge dvije P. Ne može postojati dobar protok lopte (play) ako igrači nisu dovoljno kvalitetno razmaknuti da i stvore prostor za igru i rašire suparnika. Ne može postojati dobar i kontinuiran posjed ako igrači nisu kvalitetno skupljeni kako veze između njih ne bi pucale. Pozicija je sve!
U njega je mati znala da se on drogira
covjek je u pravu, sta je guardiola uspio nije nista, daj meni da vodim barcu, city ili bajern i osvojicu najmanje ligu i kup, sa bayernom nije uradio nista u ligi sampiona, i sa City-om nece, dok je Mourinho bogami uspio napraviti velike stvari, sa jednim Portom i Interom je osvojio ligu sampiona, a sad sto ga ljudi onako zbog karaktera ne vole to je druga stvar
Mourinho i Guardiola su razliciti treneri. Njihovo poimanje fudbala je drugacije. Mourinho igra da ga ne primi, a Guardiola da ga da. Mourinho nije za velike timove, Pep jeste. Mourinhove ekipe i kad postizu rezultate su negledljive, Pepove se svima dopadaju. Mourinho je tradicionalista, a Pep avangarda ove igre.
Maradona Bog fudbala,al brate ovako puno valja gluposti,ne zna ni on sam više šta priča...
jedina tema na koju ovaj kepec moze da prica je kvaliteta kox-a
kao igrac vrh, kao osoba chundara obicna...
droga mu pojela mozak