Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se neda priopcavati o doceku zlocincu u Busovaci, a negdje drugo, gdje bi se trebao zatvoriti clanak pustaju izjave. Bojkot Klixu, dati mu do znanja da su sranje od sajta. Svugdje cu spamovati ovaj sajt, zbog nekorektnosti.Nadama se, da ce me i drugi slijediti. Mi smo ti. koji dizemo ili onemogucavamo ovoj stranici da zivi ili da se ugasi. Bez nas su niko i nista!
ovaj nemanjin zdepasti kokainko kao da se pretvorio u žensko. totalno feminiziran, gluho bilo.
Ne zasluzuju te Maradona.
legenda...... https://www.youtube.com/watch?v=_LA6EBO-peM
gospodin sve lopovi nema tu vise igre
maj najdrazi igrac, Diego Armando Maradona.
maradona....moralna i ljudska gromada.....diegoooo...diegoooo
moralna gromada, a bio sa onim mafijasima u Napulju i tako dalje.
bio je....i donio im je titule u italiji koje nikad vise nece imati a oni su njemu uvalili drogu...on je priznao svoju gresku i kaje se......vodi borbu protiv svih njih ali ta borba je unaprijed izgubljen aje ru previse mocni za njega....