Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maradona je bog!
hej ti \"dosta vise\", prestani sa tim vulgarnim pisanjem. ako si nezadovoljan sam sa sobom onda rijesi to negdje gdje neces nikoga ometati. ako si zaboravio da ovu stranicu citaju i maloljetnici, onda da te podsjetim. niko te ne pita za tvoje glupo misljenje. ako zelis nesto napistai onda neka to bude na nivou, dosta nam je idiota kao ti koji svoju mrznju i nezadovoljstvo sire tamo gdje im nije mjesto. ovaj svijet je dovoljno tezak i bez vas koji se neznate na kulturan nacin izrazavati. PRESTANI TE SA TIM!!!
http://www.welt.de/sport/fussball/article4194946/Wolfsburgs-Dzeko-traeumt-weiter-vom-AC-Mailand.html
Koji q*ac ovaj idiot stalno nesto reSe.. de ba ohanite vise sa maradonom na portalu, svaki dan nova vjest o maradoni ili o dodiku... boli me guzica za maradonom ba...
a sto ce ti to \"bio\"