Nogomet
339

Maradona: BiH će protiv Argentine igrati kao Hrvati protiv Brazila

Totalsport
Diego Maradona (Foto: AFP)
Diego Maradona (Foto: AFP)
Legendarni Diego Maradona bio je gost argentinske nogometne emisije De Zurda za vrijeme i nakon otvarajuće utakmice Svjetskog prvenstva između domaćina Brazila i Hrvatske.

Brazil je slavio s 3-1, no Maradona, kao uostalom i većina nogometnih stručnjaka, smatra da je remi bio najpošteniji rezultat. Maradona je izjavio da nije vidio razliku na terenu u kvalitetu dviju reprezentacija, dok je jedanaesterac na Fredu nazvao sumnjivim.

"Brazil je lako mogao izgubiti ovu utakmicu. Da je Hrvatska ostala agresivna kao na početku, pitanje je kako bi se sve završilo. Pogodak je natjerao Brazilce na pritisak i tu su oni postali jaki", rekao je Maradona, koji je ostao ravnodušan kada je kvalitet domaće ekipe u pitanju.

"Rezultat 3-1 nije bio vidljiv na terenu. Brazil je odigrao dobro, ali bilo je tu jako puno problema. Da nema Neymara, Brazil ne bi imao ni igru", vjeruje legendarna argentinska 10-ka, te poziva svoje sunarodnjake na oprez ususret prvoj utakmici.

"Bosna i Hercegovina će igrati protiv Argentine jednako kao i Hrvatska protiv Brazila. Samo što Bosanci imaju kvalitetniji vezni red".