Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo Željezničar odustalo od Sarajlija nebošnjaka?
@fbUser1566377021 u sridu
@fbUser1566377021 Jel ovo zbog jednog citata prvog predsjednika Bosne i Hercegovine,Alije Izetbegovića sarajlije nebošnjaci već odustaju od velike ljubavi Željezničara?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Manijak sam od rodjenja, al ovo je mnogo glup potez koji govori jedino da je SDA kupila vodju manijaka. Ukoliko se vodja Manijaka ne ogradi od ove parole, vrijeme je da ga smijenimo. Nema trece.
Ja kao katolik, hrvat, bosanac, znači ne mogu više da navijam za Želju, hvala vam glupani na još glupljem transparentu...
Tacno. Drzava nema cijenu,za drzavu se zivi i umire.Zivjela Bosna i Hercegovina.Nasa jedina domovina.
Sto da cuvaju kad nis od toga nisu.sacuvali ni prije 500 god ni vjeru ni imena ni obicaje ama bas nista..
Napravite svoj Zeljeznicar. Osnujte ga iznova pa navijajte za njega.. Odrecite Cike Radovica, Boska Jankovica, Bran Jelusica, Joze Bukala, Skije Katalinskog, MIlana Ribara, Nikole Nikica, Mihajlovica, Paprice, Odovica, oba Stanica , Veselinovica, Ivice Osima, Bratica, itd itd. Odrecite se i osnivaca kluba koji nisu jedne nacije i vjere.
Ma nema više ni normalnih sportskih događaja, a gdje politika nije UMJEŠANA !!! Pa zar neke "HORDE ZLA" ili "MANIJACI" ili već kako se NAZIVAJU takve skupine.....trebaju da drže časove ISTORIJE, ISPISUJU PORUKE političke NARAVI !!! Gdje ide sve ovo ??? Samo znaju oni koji NARUČUJU i PLAĆAJU ovakve TRANSPARENTE !!!
Zanimljivo je da Željo čak i za vrijeme Jugoslavije nije bio Fudbalski nego Nogometni klub. A evo danas smo dočekali da se praktično sa ovim iz njega istjeruju i zadnji hrvatski navijači
Budala će uvijek biti, ali je veliko iznenađenje da niko iz Uprave Kluba ne uzme u zaštitu FK Željezničar i njegovu, skoro stogidišnju tradiciju BOSANSKOG KLUBA. Sramota za "vođe" Kluba, i rekao bih, za veliku većinu Manijaka kojima je neko, za sitne pare, poslao nacionalistučku poruku!
Samo su zaboravili dodati onaj citat što navodno nikad nije rekaoa tice se zlatnih kasika.
IMAM IDENTITET A SVE OSTALO MI JE U NJEMAČKOJ !!!
Ja kao navijač Želje, a nisam bošnjak šta trebam reći na ovo. Manijaci se prodali SDA, žalosno...
@munja po glavi Ti s takvim mišljenjem i nemoj navijati više za Želju, momci su napravili transparent koji govori o ljudima koji su preživjeli genocid, niko ne vidi šta piše već čije su riječi al to govori više o vama i glupane, Manijaci su uvijek bili uz državu i klub, ne stranku jer Bošnjaci su Bosna, ne samo SDA ..
PA CUVAJTE SEVER FEDERACIJE I U NJOJ RADITE STA HOCETE I GOVORITE JAZIKOM KOJIM HOCETE,NOSITE DIMIJE,TURBANE ITD TO JE VASE NITI KOME TO TREBA ALI U RS SE PITATE KO JA U ENGLESKOJ.JOS MALO I UJEDINJENE RS I SRBIJE
Na Alijinoj dzenazi je bilo masa ljudi za razliku od krivoustog njofre i onog balkanskog kasapina koji je krepao k'o mis mekinjas u prdekani.
@JednookiDedzal nek si hin valah kazo....
Jake poruke. Palestinci su u boljem polozaju...imaju izlaz na more
Sto nisu onu "ovo nije naš rat" ili "cuvajte mi moju herceg-bosnu"