Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ne sjeti Drzava da takvo lijecenje bude besplatno za svakog covjeka. Libij kada je Gadafi na vladi bijo svim ljudima te zemlje je bilo školovanje i lijecenje besplatno pa onda Evropa navodno ubila Diktatora i postavila laznu demokratiju gjde danas veci kriminal i bjeda nego u BiH
@Hajno znaci BIJO i BJEDA nema dalje
Kad bi se uvelo obavezno zdravstveno osiguranje da svi moraju imat i oni tkoji zaista nemogu da plate neka preko socijala se riješi da obstina finacira , zasto se placa porez ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijep gest malih plavih...
Pretrgli su se. Da ne osiromase??
Dajte ba, šta je 1KM :(