Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudska Velicina!! Malo je ovakvih, nije vazno je li 610 eura ili 610.000 eura, momenat je vazan.. A ne kao umisljeni, egocentricni tipovi ala Ronaldo, Ibrahimovic, Benzema koji se kočopere sa svojim Aston Martin-ima, Bentley-ima, Maserati-jima, Porsche-ima, Rolce-Royce-vima, a mi kao treba tim napudranim paunovima da se divimo.... umisljeni bijednici. Nek si ziv i zdrav Mane!
Jok eto, vozit ce Dacie.
Seljacine da li vi citate tekst prije nego ostavite komentar? Gesta je humana i O.K. ali tih 610€ za kompletan bolnicki tretman djecaka je red velicine jednog boljeg rucka ili vecere( za 2 osobe) u nekom ekskluzivnijem engleskom restoranu. Koliko tih crnaca igra po EU? Da svaki od njih da 5% svojih prihoda Afrika bi stvarno bila raj na zemlji.
Allah te nagradio veliki covjece!
tobejarabi
Pa u ovog nema u Bosni...
Da je Fikret Hodzic Senegalac, zvao bi se Sadio Malne...
Svakanti cast normalno covjece
ljudina ❤