Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikada prljaviju igru nisam gledao nego ovo od evertona. koji su to koljaci samo im treba dati nozeve da sve pokolju
Gledao do 70.-te minute, predosadna tekma
jedino liverpul moze celzi ugrozit ove godine bravo klop legenda je gdje god bio
Bolje da sam čitao Ježeva kućica, neg' što sam ovo gledo.
Konačno malo odmoriti mozak od silnih teror info večeras.. odlična tekma,još jača završnica,kakvu samo može PL ponuditi..
Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
derbi ko derbi ,tvrdo ,vise se gleda da se ne primi gol . Liverpool bolji za taj gol.ynwa
ynwa ništa specijalno ali 3 boda su 3 boda
Kako bolan nista specijalno? Nema bolje pobjede nego nad ManU i Evertonom, pogotovo kad im smjestis gol u 95. minuti u njihovoj avliji.