Italijan smiruje euforiju
0
Mancini: United je još uvijek iznad nas
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je korektno receno..I REALNOOOOO..
To da ne ponizis fergusona,a vamo ti drago skako bi ko zec od srece :)
Ha bgt ne seri .Čovjek ne može biti efikasnijii ,ovdje ti svi zavide na uspjehu .
Čari danasnjeg fudbala upropastavaju upravo klubovi kao city.Oni su klasican primjer sta novac sve moze.Prije 10 godina su igrali u Championchipu,a danas konkurisu za naslov.Ali jedna stvar je sigurna historija se novcem ne kupuje,a oni nju nemaju za razliku od United-a i nikad nece biti uspjesniji.Ukupan broj trofeja Uniteda je 60,a city-a 13,te brojke sve govore.
SEX AND THE CITY :)
Još 15 godina zaredom da osvajaš prvenstvo - nemožete dostići slavu United-a i Fergusona.Tvo Baloteli je jedno s.r.a.nj.e od igrača i čovjeka.Za dvije godine se neće znati za njega kao da nikada nije ni postojao.
da osvojite naslov jos dva puta vi necete bit bolji od uniteda
e nek je tebi elvir bolić igračina bio... lik za 15 godina 22 gola za reprezentaciju dao ajde ne brljavi
Dzdko promasuje puno sansi,kad izadje sam pred golmana vise ne da,nego sto da golova!Da je efikasniji zabio bi francuzima tri gola,sve bi bilo rijeseno. Ali mi nemamo boljeg napadaca od njega,nadajmo se da ce ispraviti svoje mane!Koliko god ne volili Balotelija,moramo priznati da je igracki daleko ispred Dzeke,rjesava utakmice i ne masi zicere!
ja mogu nabrojat 100 napadaca koje bi uzeo prije Dzeke !!! stvarno ne provociram nego on je meni beze....
dao ronaldo tri
Ispo je dingospo, svaka cast. Podsjeca na Gvardiolu, vrlo odmjereno i kulturno nema sta...
Pa naravno da jeste!Ja,Mancicnija budale!:)
manchester je danas postao GACKO CITY:)))) TO DZEKO UBICO
zahvaljujem :))))
Dao Ibišević, dao Džeko dva, dao Lulić... ma još će i Begović da postigne gol...
Ma i volimo ovu BiH, bas se diše za nju...