Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neboj da se brinete, oprostice njemu mancini kao tevezu.
sta ce dzeko reci na ovo
Odakle su tebe pustili. Jesi li ikada gledao Njemacka Turska, Njemacka Engleska, Brazil Argentina, Sovjetski savez Yugoslavija. Da ti vise ne nabrajam. Ukatko retardirana ideja i da si ijednu od tih utakmica gledao ne bi pricao smece. Idi gledaj vijesti pa lijeci svoje frustracije a ne ovdje kenj,ati ljudima koji vole nogomet.
Sta pricati gluposti povrsni poznavaoci i nepoznavaoci. Pa igrao je i Dzksoni protiv Welsa unatoc savjetima kluba da ne igra. Ne znam sta ocekuju ovi klubovi i trenira, za tricavih 100 - 200 milja funti sedmicno da igraci budu njihovi robovi i rade sto im se kaze. Zivio Prof. Dr. Tevez koji je utjerao Manchinija u suru!
@DA Pa buraz nije sve u parama i koristi, znači ti bi za pare i pakaša dao jer bi imao koristi, znači ti si derpaš nisi patriota. Ali sve nešto kontam, ma ti si garant od onih što bi da budu Hrvati u Bosni ili Srbijanci u Bosni jelde, pa kad vidiš da te oni tvoji ne j.ebu jer si Bosanac onda \'pljuješ po patriotizmu\'. Provaljen si i idi kiseli paprike za zimnice.
@patriot Kako ne shvatas bukvo, da niti od jednog jedinog pojedinca nacija ne moze nikada imati nikakve koristi? Je.bala te nacija i sam pojam nacije!
@patriot Ne postoji veci gl.upan nego neko ko sebe naziva patriotom... Patriotom cega... hahaha... gl.upa ovco, eto sta si ti :D
@DA - a šta nacija ima od tebe? kakve koristi?
Ma dajjjj... ovaj mancini neki lik sto ga vise handris u mozak on te sve vise voli. Prtzaju ga i tevez i evo sad ovaj komarac, a kad se vrati iz argentine ne bih se zacudio da mu manicini ponudi kapitensku traku....... svakako je taj city jedna deponija, bljak....
Ja bih zabranio reprezentativni fudbal, nema vece besmislice i gluposti... cuj nacija, cuj reprezentacija... sta ja imam od te je.bene nacije, jel imam neku korist, platu... ko ih je.be sve!
DE malo zaplaci mancini
Sipu-racku Mancini.
Glu.pi i dvolicni mancini,onakva pojacanja i trosenje para i opet najgori fudbal igraju,tezak za gledanje FUJ.... Sa tobom ce one gluperde propast mancini.
Dobro je ovo za dzeku ,samo neka on igra i putuje...
Da je kojim slucajem nas \"klotz\" nikad vise nebi zaigrao za shity