Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudna hajvana....
Ja stvarno ne znam ko drzi ovog kretena,ima milion skandala vezano za njega a svi mu fol oprastaju,da je neki vanserijski igrac pa hajde,nego igrac ispod prosjeka,stvarno ne kontam!?
Nije mali dobar nikako ... : )
ne trebas ga ti kaznjavati, njega je bog kaznio
Macini ne zna onu staru izreku \"Star se konj ne uci jahati\", da zna ovu izreku ne bi gubio vrijeme na prevaspitavanje očigledne seljačine:)
MARIO kralju,sahu,matu...........
DZEKO skrt a mogo uzeti OSKAR ovako OSKAR ode sipcu
realno,mislim da je ovdje balotelli mislio da je offside,pa je zato pokusao atraktivno dati gol!
Mario je kralj :D ne j.b.e lik :D
A sto Edin ne dade pare jaranu, da isplati dug za \"Oskar\", vec zbog 80 hiljada ode Oskar vrijedan pola milona sososnu...dovoljno govori kakav je to covjek...
ta ce djeko hahaha klotz standardni u ekipi
A sta bi Dzeko na to rekao ?